Over COVID-RED

COVID-RED is een onderzoek dat onderdeel is van het EU Innovative Medicines Initivative. Het onderzoek zal het gebruik en de prestaties van een CE-gemarkeerde armband (wearable) evalueren dat sensoren gebruikt om de ademhalingsfrequentie, hartslag, huidtemperatuur en hartslagvariabiliteit te meten voor een vroege detectie van een COVID-19 besmetting in een populatie met normaal en hoog risico. Tegelijkertijd zal een mobiele app worden gebruikt om door de deelnemer gerapporteerde symptomen te volgen.
LEES MEER >>

Nieuws

LEES MEER
IMI COVID-19 projects collaboration
Okt
12
2021
Lees meer >
LEES MEER
Artikel COVID-RED in VAPvisie-Analyse
Aug
25
2021
Lees meer >

Twitter

Did you know that besides COVID-RED, 7 other #corona projects were funded by @IMI_JU?#DECISION #DRAGON #KRONO #RAPID_COVID #CARE @Imi2Impentri #MAD_CoV2

We are in regular contact to share experiences and knowledge to help address the #COVID19 challenges
https://www.covid-red.eu/news-details/?news_id=1112

U bereikt de helpdesk iedere werkdag tussen 08:30-17:00 via 030 760 24 24 of COVID-RED@juliusclinical.com
#corona #trials #covid19 #HelpDesk

Instagram

COVID-RED

Uw hulp in de strijd tegen corona

Het COVID-RED consortium

Het COVID-RED-consortium is een combinatie van negen organisaties uit vier landen met als doel om een grote hoeveelheid informatie te verkrijgen over het monitoren van COVID-19. Deze informatie kan niet alleen worden gebruikt voor het ontwikkelen van aanvullende diagnose- en behandelmogelijkheden, maar ook voor het valideren van systemen voor het op afstand monitoren van vitale functies en zelfgemelde symptomen.

ONS CONSORTIUM
»

Het COVID-RED-project wordt gefinancierd met behulp van de Innovative Medicines Initiative 2 Joint Undertaking onder subsidieovereenkomst nr. 101005177. Deze Joint Undertaking wordt mede ondersteund door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie en EFPIA.