Over COVID-RED

COVID-RED is een onderzoek dat onderdeel is van het EU Innovative Medicines Initivative. Het onderzoek zal het gebruik en de prestaties van een CE-gemarkeerde armband (wearable) evalueren dat sensoren gebruikt om de ademhalingsfrequentie, hartslag, huidtemperatuur en hartslagvariabiliteit te meten voor een vroege detectie van een COVID-19 besmetting in een populatie met normaal en hoog risico. Tegelijkertijd zal een mobiele app worden gebruikt om door de deelnemer gerapporteerde symptomen te volgen.
LEES MEER >>

Nieuws

LEES MEER
Inschrijvingen COVID-RED onderzoek gesloten
Jun
04
2021
Lees meer >
LEES MEER
U kunt zich nog aanmelden tot 3 juni 16:00
Jun
01
2021
Lees meer >

Twitter

Namens het COVID-RED onderzoeksteam wensen wij jou een hele fijne zomer! Neem je de Ava armband ook mee in de koffer? Wij zijn benieuwd naar welke bestemmingen de armband allemaal wordt meegenomen.

#corona #trials #covid #covidred

Whereas the resting heart rates of people with non-covid ailments rose only slightly, those of covid-19 patients oscillated according to the study https://econ.st/3kpYU1t

Instagram

COVID-RED

Uw hulp in de strijd tegen corona

Het COVID-RED consortium

Het COVID-RED-consortium is een combinatie van negen organisaties uit vier landen met als doel om een grote hoeveelheid informatie te verkrijgen over het monitoren van COVID-19. Deze informatie kan niet alleen worden gebruikt voor het ontwikkelen van aanvullende diagnose- en behandelmogelijkheden, maar ook voor het valideren van systemen voor het op afstand monitoren van vitale functies en zelfgemelde symptomen.

ONS CONSORTIUM
»

Het COVID-RED-project wordt gefinancierd met behulp van de Innovative Medicines Initiative 2 Joint Undertaking onder subsidieovereenkomst nr. 101005177. Deze Joint Undertaking wordt mede ondersteund door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie en EFPIA.