Over COVID-RED

COVID-RED is een onderzoek dat onderdeel is van het EU Innovative Medicines Initivative. Het onderzoek zal het gebruik en de prestaties van een CE-gemarkeerde armband (wearable) evalueren dat sensoren gebruikt om de ademhalingsfrequentie, hartslag, huidtemperatuur en hartslagvariabiliteit te meten voor een vroege detectie van een COVID-19 besmetting in een populatie met normaal en hoog risico. Tegelijkertijd zal een mobiele app worden gebruikt om door de deelnemer gerapporteerde symptomen te volgen.
LEES MEER >>

Nieuws

LEES MEER
Verdwenen data in de app
Apr
21
2021
Lees meer >
LEES MEER
Pilot studie COVID-RED
Apr
09
2021
Lees meer >

Twitter

Is this you?
✅ Want to contribute to research to stop #COVID19
✅ Into #DigitalHealth tech
✅ Based in 🇳🇱
Sign up for our @CovidRed project's study on how digital tech could detect COVID infection before people feel ill!
Info: http://bit.ly/2Qe3zaa
#UnitedAgainstCoronavirus

De COVI-GAPP studie heeft aangetoond dat de @AvaWomen armband, welke wordt onderzocht in het @CovidRed onderzoek, in 71% van de gevallen een COVID-19 infectie detecteert voordat de eerste symptomen optraden. Meer weten? Ga naar https://www.covid-red.eu/deelnemen

Instagram

COVID-RED

Uw hulp in de strijd tegen corona

Het COVID-RED consortium

Het COVID-RED-consortium is een combinatie van negen organisaties uit vier landen met als doel om een grote hoeveelheid informatie te verkrijgen over het monitoren van COVID-19. Deze informatie kan niet alleen worden gebruikt voor het ontwikkelen van aanvullende diagnose- en behandelmogelijkheden, maar ook voor het valideren van systemen voor het op afstand monitoren van vitale functies en zelfgemelde symptomen.

ONS CONSORTIUM
»

Het COVID-RED-project wordt gefinancierd met behulp van de Innovative Medicines Initiative 2 Joint Undertaking onder subsidieovereenkomst nr. 101005177. Deze Joint Undertaking wordt mede ondersteund door het onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon 2020 van de Europese Unie en EFPIA.